Tudtad? Valamennyi korosztály számára nyertes termék: Tiens Tripla Magnézium

Kedves Olvasónk!


... Profi hazai és nemzetközi trénereink ezért is ajánlják a Tiens Tripla Magnéziumot!


Érdemes végigolvasni, 10 okunk minimum lesz a fogyasztásra, korunktól függetlenül!

A következő 10 ok miatt fontos lehet a Magnézium az életünkben:


        Több száz alap-biokémia reakcióban veszt részt

        Növelheti a fizikai és a szellemi kapacitást

        Elűzi a depressziót, javítja az idegrendszer stressz tűrő képességét

        Migrén ellenes hatású –megelőzi a kialakulását, tüneteket csökkenti

        Csökkentheti a magas vérnyomást

        Gyulladáscsökkentő hatású –a gyulladás a vezető oka

         Korai öregedésnek, az elhízásnak és egyéb krónikus, vagy rosszindulatú betegségnek

        Kontroll alatt tartja a vércukor szintet –véd a 2-es típusú cukorbetegséggel szemben

        Csökkenti az Inzulinrezisztencia kialakulásnak esélyét

        Csökkenti a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteit / vízretenció, alhasi görcsös fájdalom, ingerültség

        Megelőzi a csontritkulást –fenntartja a csontok megfelelő mineralizációját és regenerációját


mg .png

„Sokszor előfordul, hogy az álmatlanságban szenvedők, amikor magnéziumot szednek folyamatosan, sokkalta jobban kezdik magukat érezni. A probléma itt az volt, hogy a magnézium-hiány miatt az idegszöveteknek megsérült az a képessége, hogy információt továbbítsanak. Tapasztalható, hogy a mai kor embere nagyon kevés zöldséget és gyümölcsöt eszik. Ennél is kevesebb leveles zöldséget esznek, holott éppen a zöld leveles saláták tartalmaznak sok magnéziumot. Ezekben az esetekben nagyobb a szív-és érrendszeri betegségek előfordulása, az ilyen embereknél általában nincs renden az idegrendszer sem, némelyeknél még az izmok sincsenek rendben. A kalcium nagyon fontos az ember számára, mivel biztosítja az izmok, a vérerek falainak rugalmasságát..”

„a kalcium felszívódásához a szervezetünkben szükséges a magnézium részvétele is. Ahhoz, hogy a szervezetünk elég energiához juthasson, megint csak a magnéziumra van szükség. Ezért, amikor valaki szervezetében magnéziumhiány tapasztalható, enerváltnak, fáradtnak, gyengének érzi magát.  Ha valakinek kevés az energiája, akkor minden szerve és az izmai is kevesebb erőkifejtésre képesek. Például, ha a bélrendszerrel van baj, rossz lesz az emésztése, ha a vastagbéllel van baj, akkor nem fog a szervezet megtisztulni.

Mindenki tudja, hogy a fehérjéket a szervezet képes hasznosítani, szintetizálni. Ehhez a szintézishez is magnéziumra van szükség. Ezen kívül, a magnéziumnak köszönhető a vércukor-tartalom egyensúlya. Jelenleg egyre növekszik a cukorbetegek száma, szerintem már megértik, hogy mi is ennek az oka. A cukorbetegséget a „gazdagok betegségének” szokták nevezni, vagyis általában az ilyen betegségben szenvedők sokat esznek, ugyanakkor zöld és leveles zöldségeket nagyon keveset fogyasztanak, a többi ételhez viszonyítva. E miatt alakul ki a cukortartalom aránytalansága, a cukorbetegség. Ezért, amikor ételeket választunk, igyekezzünk olyan étrendet összeállítani, amelyeknek magas a magnéziumtartalma.

Korunkat az „étrend-kiegészítők korának” hívják, mert az étrend kiegészítők /biológiailag aktív étrend kiegészítők/ korrigálják a jelenlegi rossz étkezési szokásainkat

(részletek: Dr Szabó Judit és Van Yumei” előadásaiból)


Természetesen szükséges tudni, hogy az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem helyettesítik a gyógyszereket és az orvosi kezelést!


Szeretettel ajánlom személyes tapasztalatunk alapján,

Kovács Zsuzsa

Engedélyezd kizárlólag pozitív tartalmú tájékoztató leveink érkezését!

A név és e-mailcím megadásával egyidőben tudomásulveszem az "Adatvédelmi tájékoztatóban" foglaltakat!