Hallottad? „ha a gyomor beteg, az 100 másik betegséget hoz”.

Kedves Olvasó!


Egy kínai mondás szerint „a vese ereje velünk születik, de a gyomor erejét magunk teremtjük”. V

alóban, az emésztőszervi problémákat általában magunknak okozzuk. Keveset mozgunk, és ettől lelassul az anyagcsere. Stresszes életet élünk. Többszörösen feldolgozott, tartósítószert tartalmazó ételeket fogyasztunk, amelyek károsítják az emésztőtraktust, pedig épp a bélrendszer baktériumflórája felel a szervezet megfelelő működéséért. 

Egy egészséges személy emésztőtraktusában a jótékony hatású probiotikus baktériumok (bifidobaktérium és lactobacillus) dominálnak. Ezek erjesztett tejtermékekben, gyógyhatású készítményekben és prebiotikumokban találhatók.

 A prebiotikumok olyan emészthetetlen ételösszetevők, amelyek a bélben élő baktériumok szaporodását serkentik, így javítják az adott szervezet egészségét. A prebiotikus poliszacharidok inulint és bizonyos keményítőket tartalmaznak, amelyek ellenállnak az emésztőenzimeknek. A prebiotikus tulajdonsággal rendelkező oligoszacharidok egyik fajtája a frukto-oligoszacharid (FOS).

Egy másik kínai mondás úgy tartja, hogy „ha a gyomor beteg, az 100 másik betegséget hoz”.

 A megfelelő étrend tehát jóllétet hoz, és előfordulhat, hogy az elfogyasztott étel nem túl tápláló, mégis segít megerősíteni az egészségünket. Főleg a növényi élelmiszereket tartják egészségfokozónak, ezért is nevezik ezeket funkcionális ételeknek.

 Ilyen áldásos hatással bíró anyagok az élelmi rostok, az aminosavak, a fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, a többszörösen telítetlen zsírsavak, a kolin, a lecitin, valamint a már említett erjesztőbaktériumok és az oligoszacharidok.

 Ezen anyagok közül számos belekerült a TIENS Digest tablettába, hogy természetes anyagokkal segíthesse elő az emésztőtraktus megfelelő működését.


tienselet_digest1.png




A kínaiak úgy tartják, hogy az egészséges emésztőrendszer a teljes szervezet egészségét képes garantálni. 

Ennek ellenére a helytelen étkezési szokások és a túlzott stressz egyre több esetben okoznak gyomor- és bélbántalmakat.

 A TIENS éppen ezért alkotta meg a Digest nevű termékét – egy természetes étrend-kiegészítőt, amely hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő működéséhez.


Magyarországon a megelőrzés, a sokat emlegetett PREVENCIÓ lenne a legfontosabb.

Keresd családodban az egészségfelelőst és olvasd fel ezt a mondatot!

"Évente 3600 beteg lábát kell amputálni a cukorbetegség következményeként, továbbá minden harmadik cukorbeteg szemészeti szövődménytől, a diabétesszel élők 30 százaléka pedig a cukorbetegség okozta idegkárosodástól szenved." (forrás:life.hu)

Sikerült?

Kattintsatok a fenti képre és 3,5 perc alatt az egyik legfontosabb és legértékesebb terméket ismerhetitek meg a PREVENCIÓ szempontjából!


Szeretettel ajánlom!

Kovács Zsuzsa


Ismertesd meg családodat a Tiens csodalámpájával! 


@@@@@@@@@@


Amennyiben érdekesnek és hasznosnak találtad bejegyzésünket, légyszíves iratkozz fel hírlevelünkre hasonló információkért! 

@@@@@@@@@@

E-mail címem és nevem beküldésével egyidőben tudomásul vettem az "Adatvédelmi nyilatkozatban+ foglaltakat!

Email*
Név*