Hiánya tragédiát okozhat? Vajon mennyire lehet fontos a szervezetünk számára...????

 Miért fogyasszunk Kardi Fortét?


●A krill olaj kiváló forrása a könnyen felszívódó Omega-3 zsírsavaknak, az EPA-nak és a DHA-nak. Ezen zsírsavak magas jelenléte sejtszinten támogatja szervezetet és növelheti a szellemi és fizikai teljesítőképességét.The health of heart thanks Omega-3 EPA from krill and fish oil.png


●Egészséges agy. A Krill olaj hozzájárul a megfelelő agyi funkcióhoz, segíti a mentális teljesítmény növelését. A benne lévő foszfolipidek (phosphatidylinositol, phosphatidylcholine, phosphatidylethanolamine) szabályozzák az Omega-3 zsírsavak eljutását a vér-agy membránon át.

●Egészséges szív. A krill olaj szívre gyakorolt jótékony hatása tudományosan bizonyított. Csökkenti a trigliceridek szintjét, mely a szívbetegségek kockázati tényezője.

●Egészséges ízületek. Az omega-3 zsírsavak, az EPA és a DHA alapvető hatással vannak a testünk gyulladásos folyamatainak szabályozására, ami az ízületek és a mozgásszervi rendszer egészséges működésében köszön vissza.

●Gyönyörű bőr. Az EPA és a DHA vitathatatlan szerepet játszik a bőr hidratálásában. A krill olaj gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása egészséges és rugalmas bőrt eredményezhet.

●Egészséges szemek. A Krill olaj jótékony hatásaival támogatja az egészséges szemműködést. Szervezetünkben a legmagasabb DHA zsírsav szint a retinában található, meghatározza annak megfelelő működését.

●Egészséges máj. A kolin és az Omega-3 megfelelő szintje kiválóan támogatja a máj működését, és közvetlen befolyással van testünk zsírjainak anyagcseréjére.


Sikerült felkeltenünk érdeklődésedet? 

Több kérdés is van?

Írj nekünk: tienselet (kukac) gmail.com