Hogyan fogyhatunk gyorsan és hatékonyan?

HOGYAN FOGYJUNK GYORSAN ÉS HATÉKONYAN🌿
Legtöbbünk számára nagyon nehéz megfelelő figyelmet fordítani életmódunkra a munka és családi kötelezettségek ellátása mellett. Ha el is határozzuk, hogy lefogyunk, nehéz rá időt és energiát szakítani. Ki vagyunk téve a stressznek, ami lemeríti energiakészleteinket. Az elveszett energiát pedig gyakran "gyors" cukrokkal próbáljuk helyettesíteni. 🥐🍩🍦

🌺A "The Lancet" neves orvosi folyóirat szerint a világ lakosságának körülbelül 30%-a túlsúlyos vagy elhízott kategóriába sorolható.

Ha célul tűztük ki a fogyást, meg kell változtatnunk 🧠gondolkodásmódunkat, amely életmódváltást igényel. Nem csak a fogyás időszakára, hanem egy egész életre szólóan. 🥑🥦🍅
🍒🍓Lehet, hogy furcsán hangzik, de meg kell tanulnunk inni és enni. Próbálja meg növelni a napi folyadékbevitelt, igyon tiszta vizet, citromos vizet és gyógyteákat. Iktasson be több zöldséget és gyümölcsöt, valamint teljes kiőrlésű kenyeret az étrendjébe és ossza el az ételmennyiséget napi 5-6 adagra.


🌼Általában a kezdet a legnehezebb. Ne koplaljunk és szenvedjünk feleslegesen. Nem szabad túlzott elvárásokat támasztani önmagunkkal szemben, így amikor elkezdünk fogyni, jobban elkerülhető az úgynevezett jo-jo hatás.

🎯A TIENS-nek létezik erre egy nagyszerű megoldása, a Nutri Shape-Shake.

shakek.png

 Étkezést helyettesítő, csokis vagy epres ízesítésű shake, mellyel helyettesíthetünk napi egy vagy két étkezést. Kiemelt fontosságú, hogy teljes és kiegyensúlyozott összetételű tápanyagokat biztosít, egészséges növényi fehérjét, nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ellátja testét a szükséges energiával, hozzájárul a megfelelő anyagcseréhez, amely csökkenti az energiafelhasználást ezáltal a fáradtságot. Védi a sejteket az oxidatív stressztől. 


A shake mellé nagyszerű társ a TIENS Multi-Fiber rágótabletta, melynek magas élelmi rost tartalma segíti az emésztést, támogatja bélflórájának egyensúlyát, amely az egészséges immunrendszer alapja.🕕
MF.png
🚴‍♂️Akár egy kis testmozgással, mint például a gyaloglás, nagy dolgokat lehet elérni. A Nutri-Shape Shake növényi fehérjét tartalmaz, amely támogatja az izomtömeg növelését. Azonban fontos, hogy napi rendszerességgel végezzen legalább 30 perc testmozgást.

🎯🥰Miért ne tenné meg ma az első lépést ideális testsúlyának elérésére? 

Segítsünk az elhatározásban?

Tetszik a termékünk? Akkor ne halogass! Élj az előnyökkel!

Regisztrálj, és azonnal vásárolj kedvezménnyel, btc oldalunkon.

           Szponzorkódod: 80830143 Kovács Zsuzsa

           Elérhetőség: tienselet(kukac)gmail.com

Szeretettel ajánlom,

Kovács Zsuzsa