Immunrendszer? Allergia? Hány éve küzdesz?

S🌱🌞Tavasszal virágba borul a természet, ami rossz hír is lehet az allergiával küszködőknek. A szép tavaszi napokat pollenáradat lepi el, amelytől sokan szenvednek ebben az időszakban. Azonban egész évben ki vagyunk téve az allergéneknek, léteznek más allergiák is, pl. ételekre🧀, állati szőrökre🐰, gyógyszerekre💊 vagy rovarcsípésre🕷

 Hogyan lehetséges, hogy egyesek nem reagálnak ezekre, nem kapnak el megfázásos betegségeket, kötőhártya-gyulladást vagy éppen bőrbetegségeket?

🌿A Hagyományos Kínai Medicina szerint az allergiát a levegőben szálló kórokozók felhalmozódása okozza, vagy a szél és hideg együttes kombinációja, amely felboríthatja a szervezet egyensúlyát. A szervezetet allergéntámadás éri, ami a legyengült immunrendszer reakcióját válthatja ki.


🌷🌹🌺🌸🌼🌿🌱🌞🥦🥬🥒🥑🥗

🌱Megoldást jelenthetnek a jól megválasztott gyógynövények, az akupunktúra, az akupresszúra és ezzel párhuzamosan a tejtermékek, hideg ételek és édességek mellőzése (nem kell teljesen lemondani az édességről, részben helyettesíthetjük aszalt gyümölcsökkel). Ha egy időre gluténmentesen étkezünk a szervezetedben elindul egy öntisztulási folyamat.🌞🥦

allergia.png


Az allergia gyengítheti a tüdő, a máj és a belek energiáit, szerveinket méregtelenítéssel támogathatjuk. A cél a szervezet védőpajzsának megtisztítása és helyreállítása, ami hosszabb folyamat lehet. 

Kezdjük el az úgynevezett "zöld ételek" 🥦🥒🥑fogyasztását, mint például a TIENS Spirulina vagy a TIENS Beauty Duóban található Chlorella.

 A TIENS Vigor Shotban 🌞 lévő heszperidin természetes antihisztaminnak számít, és hatékony lehet a szénanátha kezelésében.

 Emésztőrendszerünk tisztításához kezdjük el a TIENS Multi-Fiber rágótabletta szedését.

 Vegyük fel a harcot az allergiával, mielőtt az teljes erővel támadna.

🌸Gyönyörű tavaszi napokat kívánunk! 🌞

#allergia #pollen #vigorshot #beautyduo #spirulina #immunitás🧀


Szeretettel ajánlom,

Kovács Zsuzsa

Itt az oldalon megtalálod a regisztrációs linket, amennyiben csatlakozol az első terméket azonnal megrendelheted, VIP tagsági kedvezménnyel! 

Csatlakozz hozzánk, tarts velünk, megéri