Te is igyekszel harmóniában élni a természettel? Vajon sikerül?

🙋‍♂️Emberi fajként szerves részei vagyunk a természet 🌲körforgásának. Ha harmóniában és egészségben akarunk élni, figyelnünk kell természethez való viszonyunkra. Maga a természet inspirációt nyújt számunkra. A "Sárga császár belső könyve", amely a hagyományos kínai medicina egyik alapvető műve, feltárja a négy évszak törvényeit: 🌿tavasz=vetés, 🌼nyár= érés, 🍂ősz= aratás, ❄️tél=tárolás. Az emberek harmóniában élhetnek a természettel, és annak szerves részévé válhatnak, természetközeliséget és erőt nyerve általa.

🌿Tavasszal felserken vitalitásunk és minden megújul. Ebben az időszakban étkezési szokásainknak a könnyű és könnyen emészthető ételekre kell összpontosítania. Fontos a máj tisztítása és erősítése. Vannak külső jelek, amelyek arról árulkodnak, hogy testünk legnagyobb mirigye legyengült, például szervezetünk általános rossz állapota, túlsúly, fáradt kinézet, általános gyengeség, valamint a foltok és pattanások megjelenése. Tavasszal a szervezet igyekszik eltávolítani a kórokozókat, melyek a tél folyamán felhalmozódtak - ami megnyilvánulhat megfázás, váladék vagy láz formájában.

🌿Tekintsük a tavaszt egy tisztulási fázisnak. Erősítsük meg a szervezetünket, mellyel megelőzhetjük a betegségeket. Szervezetünket így felvértezzük olyan energiaforrással, amelyet immunpajzsként használhatunk.

🥑Állítsuk be az étrendünket, feküdjünk le korán és keljünk fel korán, melegítsük be izmainkat olyan gyakorlatokkal, amelyek nem megterhelőek számunkra, ezenkívül lelkiállapotunk nyugtatásában is segíthetnek. Úgy tűnhet, hogy ezek túl egyszerű dolgok. De mindezek és a megelőzés képezi egészségünk alappillérét.

A TIENS termékek nagyszerű támogatást nyújtanak:

🍃A Spirulina növeli a fehérjék és a multivitaminok bevitelének mennyiségét.

🥛A Szuper Kalcium hozzájárul vitaminok felszívódásához.

🍊🍋A citrusfélék itala, a Vigor Shot C-vitaminnal gazdagítja a szervezetet.

🥰A cink aktiválhatja a sejteket és elősegíti a májsejtek regenerálódását.

🌱A Cordyceps elengedhetetlen a jelenlegi világjárvány helyzetben. Javíthatja a májműködést és erősítheti a tüdőt.

Május 26-ig érvényes szettjeinket fentieknek megfelelően állítottuk össze. Tekintse meg májusi ajánlatainkat, ahol 3 szett is várja 20%-os kedvezményes áron!

#máj #tisztítás #egészségesélet #májvédelme #wangyumei


Szeretettel ajánluk,

Regisztrálj, vásárolj VIP árakon, bízz a hagyományos kínai medicina és a legmodernebb technológia vívmányainak összekapcsolásában! 

Kovács Zsuzsa