Ismét évszakváltás.. NYÁR és a nyári szervpárok a főszereplők

☀️Napról napra egyre erősebbek a nap sugarai, a nappalok hosszabbak és melegebbek. 


🌿 A természet ébredezik, és a hideg időjárásnak lassan búcsút inthetünk.

 A tavaszi tisztítás után a biológiai naptár szerint is jön a ⛱ nyári időszak, amikor helyre kell állítanunk egészségünket és ⚖️egyensúlyunkat. Sok esetben a méregtelenítés természetes folyamatának eredménye a fogyás, mely jó hír a közelgő nyárra gondolva. Helyettesítsünk egy étkezést 🥛Nutri-Shape Shake-kel, amely ellátja szervezetünket a szükséges tápanyagokkal és ásványi anyagokkal.  Fogyasztása után könnyedségérzetet tapasztalhatunk, ami testmozgásra buzdít. 

Ezekben a napokban több időt tölthetünk a 🌲 szabadban, természetes módon ellátva a szervezetet a napból ☀️ származó D-vitaminnal.

 Próbáljunk meg aktívabbak lenni, és ezzel támogatni belső tűz elemünket, amely dinamikus és erővel teli.20210512_151257.jpgA legaktívabb szervünk a szív- és érrendszerünk.

Ha megfelelően gondoskodunk róluk, más szervekre is hatást gyakorolhatunk, például a hasnyálmirigyre, amely közvetlenül kapcsolódik a tüdő egészségéhez.

  ⛩ A hagyományos kínai orvoslásban alapvető fontosságú a megelőzés és a szervezetünkben zajló összefüggések. 

Ha most nem hanyagoljuk el egészségünket, ősszel, amikor a tüdő hajlamos a gyengélkedésre, már fel lesz vértezve a megfelelő energiaforrással. 


❤️ A szív egy izmokban bővelkedő szerv, amely keringeti vérünket; az erek, az artériák, a vénák segítségével elosztja az energiát az egész testben. Erősítésükre ajánljuk a  🍇 Cholikan szőlőmagkivonatot, amely erős antioxidáns, segíti a szabad gyökök megkötését a szervezetben. 

Ne feledkezzen meg pszichés állapotáról sem, amely egy egészséges szervezet számára kulcsfontosságú tényező. Ne fojtsa vissza érzéseit, engedje szabadjára azok áramlását. A májust gyakran a 💘 szerelem hónapjának tekintik, adja át magát az érzésnek.

🌱Ha körülnézünk, minden növekedésnek indul és erőre kap. 

Az étrend-kiegészítők közül nem nélkülözhetjük a Super kalciumot, amely az egyik legfontosabb ásványi elem szervezetünk számára - fogyassza 17 és 19 óra között, illetve 21 és hajnali 3 óra között. 👼Gyermekeknek és szoptatós anyáknak ajánljuk a TIENS Gyerek kalciumot.

A TIENS Cink serkentheti a növekedést és az idegek regenerálódását támogató tényezők rendszeréhez tartozik.

 A TIENS Spirulina aktiválja az anyagcserét és normalizálhatja a bél mikroflórát.


Szeretettel ajánlom,

Kovács Zsuzsa


  1. lépés Regisztráció

  2. lépés Termékteszt, amelyhez a regisztrációt követően azonnal értékes kedvezményhez juthatunk hozzá! és ez csak a kezdet!
Jó egészséget kívánunk!