Te sem örülnél a korai öregedésnek? Kedveled az egyszerű megoldásokat?

Te sem örülnél a korai öregedésnek?

Kedveled az egyszerű megoldásokat?


Nézd csak! Ismét egy kis csodát varázsolt számunkra a Tiens!

A víz a bőr létfontosságú összetevője. A bőrszövet mintegy 65 százalékát teszi ki. 

Minden bőrsejt a víztől függ. 

A fertőzésekkel szembeni védőgátat biztosító és a méreganyagokat eltávolító mechanizmustól kezdve a nedvességvesztés megakadályozásáig és a testhőmérséklet szabályozásáig a bőr megfelelő hidratálása és táplálása kulcsfontosságú eleme a test egészségének, erejének és fiatalságának.

906a2a2f85d30a6ab1781e179b198c4-600x403.png

A TIENS intelligens, divatos, új eszköze a Hidro-Szépségpermet Készülék hidrogénben gazdag vizet termel a bőr hidratálása és védelme érdekében. Védelmet nyújthat olyan külső tényezőkkel szemben, mint a légszennyezés vagy a napfény káros sugárzása, amelyek szabad gyökök kialakulásához és a sejtek károsodásához vezethetnek. Az oxidatív stressz okozta bőrkárosodás idő előtti bőröregedéshez, ráncok kialakulásához és egyéb bőrproblémákhoz vezethet.

 191703844_1785100591693530_7415332244790974114_n.png

A kiváló minőségű titán-platina elektródákkal ellátott hidrogén-vízpermetező nagy hatékonyságú vízelektrolízissel állít elő hidrogénben gazdag vizet. A hidrogénben gazdag víz, amely bőségesen tartalmaz hidrogén H2 vegyületeket, könnyen bejuthat a bőrbe és behatol a bőrsejtekbe. A bőr mély rétegeiben a hidrogén antioxidánsként működik, segít semlegesíteni a szabad gyököket és megelőzni a sejtkárosodást.

 

A hidrogénben gazdag víz segít megvédeni a bőrt az idő előtti öregedéstől, hidratálja a bőr mélyebb rétegeit és támogatja rugalmasságát, egészségét és ragyogó megjelenését. 


Amennyiben szívesen vinné magával és élvezné előnyét készülékünknek kiránduláson, munkában, nyaraláskor, társaságban, úgy regisztráljon oldalunkon és jelenleg értékes kedvezménnyel azonnal megvásárolhatja!


További információ van szüksége? Bizonytalan, további kérdése van?

Írjon nekünk: tienselet(kukac)gmail.com e-mailcímre!


Szeretettel ajánlom!

Kovács Zsuzsa