Hidrogén és bőrápolás együtt! Izgalmas, divatos, modern üzlet a Tienssel!

Kedves Olvasóm!


Hallottad?

Dr Szentgyörgyi Albert Nobel díjas professzor így tanította:

" a molekuláris hidrogén az élet üzemanyaga"

Miért fontos ez az információ számunkra, számodra?


Bőrünk állapota számos tényezőtől függ, ezért folyamatosan változik.

 Életünk során folyamatos változáson megy át, szerveink és hormonjaink belső állapotától függően.

Továbbá olyan külső 🕶hatások is befolyásolják, mint az időjárás💨 vagy a levegő szennyezettsége, páratartalma💧. Az olyan bőrproblémákat, mint a ráncok, pigmentfoltok, a színelváltozások, a pattanások vagy éppen a túl száraz bőr hátterében a szervezetünkön belüli és kívüli káros tényezők játszanak szerepet.📺

🌊Van azonban egy alapelem, amely sikeresen felveheti a harcot ezekkel a tényezőkkel szemben, ez pedig a hidrogén. 

A H2 molekulák könnyen behatolnak a bőrsejtekbe, és antioxidáns tulajdonságaiknak köszönhetően semlegesítik a szabad gyököket, ezeket a páratlan számú elektront tartalmazó, instabil molekulákat. 

A páratlan elektronok tevékenységük során számos oxidatív folyamatot indítanak be és felelősek a bőrünkben lévő kollagén lebomlásáért, ami nem kívánt bőrelváltozásokat okozhat.

 Az antioxidánsok azonban hatékonyan védik a bőrt a károsodástól, és segíthetnek a ragyogó bőrfelszín kialakításában, enyhíthetik az irritációt és még a finom ráncokat is kisimíthatják.

 Ezért alkotta meg a TIENS a Hidro-Szépségpermet készüléket, amelyet Ön is kézhez vehet és naponta támogathatja bőre hidratáltságát és simaságát.🥰

Hidrogén permet.png

💧A bőrápolási piacon vannak jól ismert termálvizek, amelyek kiválóan alkalmasak a bőr nyugtatására és felfrissítésére, ez a spray permet azonban sokkal mélyebbre hatolhat a bőrben.

 Rövid idő alatt nagy koncentrációjú hidrogént hoz létre, és mindig a kéznél van. 

Mikor használjuk?

Természetesen minden alkalommal, amikor úgy érezzük, hogy bőrünk "kimerült"; sportolás, hosszas napozás után, vagy amikor légkondicionált irodában töltjük napunkat, illetve, ha szeretnénk megelőzni a mélyebb bőrrétegek károsodását.

 Ilyenkor a hidrogén segíthet, hogy egészségesebbnek és frissebbnek tűnjünk. 

Napi bőrápolási rutinjába is beillesztheti, mint például a mélytisztításban vagy a smink eltávolítása utáni bőrnyugtatásban. 

Használja a hajára is a permetet.

A TIENS védelmet nyújthat a bőrének és támogatja annak belső egészségét.

Örömmel ajánljuk fiatalok számára is, egészséges nemzetközi üzlet létrehozására!


További kérdéseid vannak?

Tedd fel itt: tienselet@gmail.com